Difference between revisions of "Scottsdale 2013"

From CIMI
Jump to: navigation, search
(Meeting Summary)
 
Line 9: Line 9:
 
| colspan="2" style="background-color: orange" | <center>'''[http://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=CIMI+Phoenix+Meeting&iso=20120118T08&p1=197&ah=9 Friday, January 18  - 8:00 AM - 5:00 PM]'''</center>
 
| colspan="2" style="background-color: orange" | <center>'''[http://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=CIMI+Phoenix+Meeting&iso=20120118T08&p1=197&ah=9 Friday, January 18  - 8:00 AM - 5:00 PM]'''</center>
 
|-  
 
|-  
| '''Topic''' || '''Timeframe'''
+
| '''Topic''' || '''Timeframe''' || '''Materials'''
 
|-
 
|-
| [[media:CIMI_brief_review_Phoenix_130118.ppt|Welcome and Overview - Stan Huff]] || 8:00 a.m. -- 15 minutes
+
| Welcome and Overview - Stan Huff || 8:00 a.m. -- 15 minutes || [[media:CIMI_brief_review_Phoenix_130118.ppt|Slides]]
 
|-
 
|-
| [[media:Workbench_Utilities_-_walkthrough.docx|IHTSDO Value Set Authoring Tool - John Gutai]] || 8:15 a.m. -- 45 minutes
+
| IHTSDO Value Set Authoring Tool - John Gutai || 8:15 a.m. -- 45 minutes || [[media:Workbench_Utilities_-_walkthrough.docx|Documentation]]
 
|-
 
|-
 
| HL7 Logistic Support Services Stan Huff || 9:00 a.m. -- 30 minutes
 
| HL7 Logistic Support Services Stan Huff || 9:00 a.m. -- 30 minutes
Line 70: Line 70:
 
* [[media:QualityAssuranceDCM13972.pptx|ISO DTS 13972 DCM -- William Gossen]]
 
* [[media:QualityAssuranceDCM13972.pptx|ISO DTS 13972 DCM -- William Gossen]]
 
| 10:40 a.m. -- 80 minutes
 
| 10:40 a.m. -- 80 minutes
 +
|
 +
* [[media:RegistryAndRepository.pptx|Registry and Repository Slides]]
 +
* [[media:Phoenix_20130119.pdf|Repository Proposal Slides]]
 +
* [[media:HingX_Best_Practices_Draft_2013-1-16.mjs.pptx‎ |HingX Slides]]
 +
* [[media:QualityAssuranceDCM13972.pptx|ISO DTS 13972 DCM Slides]]
 
|- style="background-color: yellow"
 
|- style="background-color: yellow"
 
| Lunch || 12:00 p.m.
 
| Lunch || 12:00 p.m.
 
|-
 
|-
| [[media:CIMI_Modelling_Taskforce_Report_Jan_2013.pptx|Report from the MTF]] || 12:30 a.m. -- 120 minutes
+
| Report from the MTF || 12:30 a.m. -- 120 minutes || [[media:CIMI_Modelling_Taskforce_Report_Jan_2013.pptx|Slides]]
 
|- style="background-color: yellow"
 
|- style="background-color: yellow"
 
| Break || 2:30 a.m.
 
| Break || 2:30 a.m.
 
|-
 
|-
 
| MTF Working Session  
 
| MTF Working Session  
* [[media:CIMI RM Proposed Changes Scottsdale jan-2013.pdf|Proposed changes to CM RM - Michael van der Zel]]
+
* Proposed changes to CM RM - Michael van der Zel
 
| 3:00 p.m. -- 120 minutes
 
| 3:00 p.m. -- 120 minutes
 +
| [[media:CIMI RM Proposed Changes Scottsdale jan-2013.pdf|Slides]]
 
|-
 
|-
 
| colspan="2" style="background-color: orange" | <center>'''[http://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=CIMI+Phoenix+Meeting&iso=20120118T08&p1=197&ah=4 Saturday, January 20  - 8:00 AM - 12:00 PM]'''</center>
 
| colspan="2" style="background-color: orange" | <center>'''[http://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=CIMI+Phoenix+Meeting&iso=20120118T08&p1=197&ah=4 Saturday, January 20  - 8:00 AM - 12:00 PM]'''</center>

Latest revision as of 13:40, 17 April 2013

CIMI Meeting on January 18 – 20, 2013 at Mayo facilities in Scottsdale Arizona.

Meeting Minutes

Meeting Summary

CIMI Scottsdale Meeting Summary
Friday, January 18 - 8:00 AM - 5:00 PM
Topic Timeframe Materials
Welcome and Overview - Stan Huff 8:00 a.m. -- 15 minutes Slides
IHTSDO Value Set Authoring Tool - John Gutai 8:15 a.m. -- 45 minutes Documentation
HL7 Logistic Support Services Stan Huff 9:00 a.m. -- 30 minutes
Break 9:30 a.m.
Organizational Issues
  • Business entity
  • Membership
  • License agreements
  • Operating Model
  • Organizational
  • CIMI Artefact
10:00 a.m. - 90 minute
Lunch 12:00 p.m.
Syntax for Specifying Example Data Instances - Stan Huff 1:00 p.m. -- 30 minutes
New Process Proposals 1:30 pm -- 60 minutes
Break 2:30 p.m.
Update on OMG and UML Models -- Dave Carlson and Robert Lario 3:00 p.m. -- 60 minutes
Terminology authoring Tools - Stan Huff
  • Options
  • Availability
  • Cost
  • Management
  • Define selection process

Peter Hendler -- IHTSDO Workbench Demonstration
SnowOwl Demonstration

4:00 p.m. -- 60 minutes
Saturday, January 19 - 8:00 AM - 5:00 PM
Topic Timeframe
Model authoring Tools - Stan Huff
  • Options
  • Availability
  • Cost
  • Management
  • Define selection process
8:00 a.m -- 90 minutes
Break 9:30 a.m.
Relationship of CIMI to International Standards and Products - Stan Huff 10:30 a.m. -- 10 minutes
Registry/Repository - Stan Huff/Nicholas 10:40 a.m. -- 80 minutes
Lunch 12:00 p.m.
Report from the MTF 12:30 a.m. -- 120 minutes Slides
Break 2:30 a.m.
MTF Working Session
  • Proposed changes to CM RM - Michael van der Zel
3:00 p.m. -- 120 minutes Slides
Saturday, January 20 - 8:00 AM - 12:00 PM
Topic Timeframe
MTF Working Session 8:00 a.m. -- 90 minutes
Break 2:30 a.m.
Identify and Prioritize Near Term Projects 10:00 a.m. -- 60 minutes
Review of Action Items and Next Steps 11:00 a.m. -- 60 minutes

Location

Mayo Clinic Scottsdale Campus
13400 E. Shea Blvd
Room CP 34A&B
Scottsdale, AZ 85259