Scottsdale 2013

From CIMI
Jump to: navigation, search

CIMI Meeting on January 18 – 20, 2013 at Mayo facilities in Scottsdale Arizona.

Meeting Minutes

Meeting Summary

CIMI Scottsdale Meeting Summary
Friday, January 18 - 8:00 AM - 5:00 PM
Topic Timeframe Materials
Welcome and Overview - Stan Huff 8:00 a.m. -- 15 minutes Slides
IHTSDO Value Set Authoring Tool - John Gutai 8:15 a.m. -- 45 minutes Documentation
HL7 Logistic Support Services Stan Huff 9:00 a.m. -- 30 minutes
Break 9:30 a.m.
Organizational Issues
  • Business entity
  • Membership
  • License agreements
  • Operating Model
  • Organizational
  • CIMI Artefact
10:00 a.m. - 90 minute
Lunch 12:00 p.m.
Syntax for Specifying Example Data Instances - Stan Huff 1:00 p.m. -- 30 minutes
New Process Proposals 1:30 pm -- 60 minutes
Break 2:30 p.m.
Update on OMG and UML Models -- Dave Carlson and Robert Lario 3:00 p.m. -- 60 minutes
Terminology authoring Tools - Stan Huff
  • Options
  • Availability
  • Cost
  • Management
  • Define selection process

Peter Hendler -- IHTSDO Workbench Demonstration
SnowOwl Demonstration

4:00 p.m. -- 60 minutes
Saturday, January 19 - 8:00 AM - 5:00 PM
Topic Timeframe
Model authoring Tools - Stan Huff
  • Options
  • Availability
  • Cost
  • Management
  • Define selection process
8:00 a.m -- 90 minutes
Break 9:30 a.m.
Relationship of CIMI to International Standards and Products - Stan Huff 10:30 a.m. -- 10 minutes
Registry/Repository - Stan Huff/Nicholas 10:40 a.m. -- 80 minutes
Lunch 12:00 p.m.
Report from the MTF 12:30 a.m. -- 120 minutes Slides
Break 2:30 a.m.
MTF Working Session
  • Proposed changes to CM RM - Michael van der Zel
3:00 p.m. -- 120 minutes Slides
Saturday, January 20 - 8:00 AM - 12:00 PM
Topic Timeframe
MTF Working Session 8:00 a.m. -- 90 minutes
Break 2:30 a.m.
Identify and Prioritize Near Term Projects 10:00 a.m. -- 60 minutes
Review of Action Items and Next Steps 11:00 a.m. -- 60 minutes

Location

Mayo Clinic Scottsdale Campus
13400 E. Shea Blvd
Room CP 34A&B
Scottsdale, AZ 85259